Consiliere parentală expres prin e-mail sau mesaje de text

Această opțiune este cea mai rapidă și o recomand pentru:

1. persoanele care au participat la alt tip de consiliere cu mine în trecut și au nevoie sa adreseze întrebări adiționale

2. pentru acele persoane care vor sa adreseze întrebări scurte care nu necesită analiza detaliata al istoricului relației părinte-copil.

Pantru persoanele din a doua categorie, eu voi evalua dacă se poate oferi un răspuns scurt sau nu. In caz că răspunsul necesita analiza detaliata te voi îndruma către alt tip de consiliere (vei avea parte de o reducere egală cu suma achitată pe acest serviciu).

La acest tip de consiliere pot apela toate persoanele adulte (peste 18 ani) care nu pot/sau nu doresc o ședință de consiliere online face-to-face. În unele situații, simțim anxietate înainte de a avea o întâlnire face-to-face și uităm să menționăm detalii importante. În acest caz, exprimarea acestor informații prin scris poate fi o soluție mult mai simplă și flexibilă.

Ce conține acest pachet de consiliere?

  1. Un formular foarte scurt în care părinții vor detalia problema cu care se confruntă

  2. Evaluarea mea si îndrumare către alt tip de consilier din caz de nevoie

  3. Un schimb de 2 mail-uri scurte cu răspunsul pentru întrebările tale sau un schimb de mesaje de text (whatsapp, maxim 4 replici din partea mea)

Cum se procedează?

  1. Apasă --> aici. 

  2. Chiar când achiziționezi pachetului vei completa un formular cu întrebări. Odată completat chestionarul, în maxim 24 ore vei primi evaluarea mea și, dacă ești eligibil pentru consiliere expres, în vom iniția schimb-ul de mail-uri/mesaje.

  3. Dacă nu poți face plata cu cardul te rog sa-mi scrii un e-mail la adresa roxana@momandluna.com și vom stabili, împreuna, o altă metodă de plată iar formularul îl vei primi via e-mail.