Bună, eu sunt Roxana și iți mulțumesc că ești aici.

Dacă ai ajuns să citești aceste rânduri, cu siguranța vrei să faci o schimbare. Împreună, pas cu pas, vom crește copii care vor deveni adulți echilibrați, empatici și de succes. Dar, cu siguranța ai vrea să știi mai multe despre mine.

Eu sunt mama Lunei, o fetiță minunată (ca toți copiii), inginer aerospațial, fondatoarea unei comunități de părinți care caută cea mai bună versiune a lor pe @momandluna.blog (mă găsești pe Instagram, Tiktok și Facebook) și Parenting Coach (Circle of Security® Parenting™ Facilitator certificat și Jai Institute of Parenting în formare). Luna mi-a schimbat universul; viața mea orbitează în jurul ei acum, și nu invers, dacă e să vorbim în termeni aerospațiali. Călătoria mea de vindecare a propriilor traume și către descoperirea sinelui a ajuns într-un punct culminant când am devenit mamă.

Ceea ce a început ca o pasiune - promovarea educației conștiente, bazată pe atașament și blândețe - devine ușor-ușor scopul vieții mele și un obiectiv măreț. Da, măreț. Vreau să schimb lumea. Pot face asta. Și tu poți. Trebuie doar să fii deschis și să îți dorești.

Eu nu fac nimic altceva decât să te învăț cum să aplici un stil de parenting care se bazează pe conectare și înțelegere reciprocă. Luna, fetița mea, se bucură deja de această relație puternică. Și copilul tău se poate bucura de o astfel de relație cu tine.

Ghidurile și kit-urile mele au ajutat deja mulți părinți și au contribuit la schimbarea generațiilor viitoare. Știu că educația conștientă poate fi un proces provocator și dificil, dar mai știu că primii ani din viața unui copil sunt cei mai importanți, iar efortul tău va fi răsplătit cu vârf și îndesat când copilul tău va deveni un adolescent și, mai apoi, un adult fericit, încrezător și echilibrat.

Ne vedem online cu sfaturi zilnice, cu momente bune și mai puțin bune din viața de mamă, cu multă iubire și înțelegere.

Nu uita că îți sunt mereu aproape. Ai încredere în tine. Eu am!