Consiliere parentală face-to-face online (60 min)

Această opțiune este pentru acele persoane care doresc o discuție face-to-face individuală.

Ce conține acest pachet de consiliere?

  1. Un formular pe care părintii îl vor completa cu informații despre ei și copilul lor (aceste răspunsuri vor constitui un scurt istoric al familiei și descrierea problemei pentru care se apelează la consiliere + întrebările pe care părintele dorește să le adreseze). Acest formular este esențial, părintele își pune gândurile in ordine iar eu nu voi pierde timp cu întrebări si voi putea sa-ți ofer o soluție personalizată nevoilor voastre.

  2. O ședința de consiliere face-to-face via ZOOM în care se va discuta pe baza formularului completat de către părinte+ informații generale despre relația părinte-copil, precum și acces la documente și resurse cu informații specifice cazului (în caz de nevoie).

Cum se procedează?

  1. Apasă --> aici. 

  2. Chiar când achiziționezi pachetului de E-consiliere, vei completa un formular cu întrebări. Odată completat chestionarul și făcută plata, în maximum 48 ore vei primi un e-mail pentru a stabili data și ora întâlnirii.

  3. Dacă nu poți face plata cu cardul te rog sa-mi scrii un e-mail la adresa roxana@momandluna.com și vom stabili, împreuna, o altă metodă de plată iar formularul îl vei primi pe mail.