E-consiliere: Consiliere parentală prin e-mail

Aceasta opțiune este cea mai la îndemâna pentru multi dintre voi și vă oferă șansa de a primi răspunsuri pentru toate întrebările generale pe care le aveți în scris.

La acest tip de consiliere pot apela toate persoanele adulte (peste 18 ani) care nu pot/sau nu doresc o ședință de consiliere online face-to-face. În unele situații, simțim anxietate înainte de a avea o întâlnire face-to-face și uităm să menționăm detalii importante. În acest caz, exprimarea acestor informații prin scris poate fi o soluție mult mai simplă și flexibilă.

Ce conține acest pachet de consiliere?

  1. Un formular pe care părintii îl vor completa cu informații despre ei și copilul lor (aceste răspunsuri vor constitui un scurt istoric al familiei și descrierea problemei pentru care se apelează la consiliere + întrebările pe care părintele dorește să le adreseze). Acest formular este esențial, părintele își pune gândurile în ordine iar eu nu voi pierde timp cu întrebări și voi putea sa-ți ofer o soluție personalizată nevoilor voastre.

  2. Un email detaliat către părinte care va conține răspunsurile tuturor întrebărilor, informații generale despre relația părinte- copil, precum și acces la documente și resurse cu informații specifice cazului (în caz de nevoie). În acest mail, în anumite cazuri, voi cere detalii adiționale dacă este necesar.

  3. Un mail follow-up cu răspunsuri scurte în urma detaliilor noi furnizate de către părinte și/sau lămurirea altor întrebări pe care părintele le poate avea după ce a citit primul e-mail de la mine. Aceste întrebări adiționale este necesar să fie relaționate cu problema principală expusă de către părinte.

Cum se procedează?

  1. Apasă --> E-consiliere aici. 

  2. Chiar când achiziționezi pachetului de E-consiliere, vei completa un formular cu întrebări. Odată completat chestionarul și făcută plata, în maximum 48 ore vei primi pe email un răspuns (primul e-mail detaliat).

  3. Dacă nu poți face plata cu cardul te rog sa-mi scrii un e-mail la adresa roxana@momandluna.com și vom stabili, împreuna, o altă metodă de plată iar formularul îl vei primi pe mail.

  4. E-mail-ul follow-up (în caz de nevoie) se va trimite în maxim 48 de ore de la răspunsul părintelui pentru primul e-mail detaliat.